Bilim - Teknoloji Elon Musk, son getirdiği politikası hakkında geri adım attı
Paylaş
Elon Musk, son getirdiği politikası hakkında geri adım attı

Sosyal medya platformu için politikalarda değişiklik yapan Elon Musk, son getirdiği politikasında geri adım attı.

Twitter, diğer sosyal medya platformlarına bağlantıları yasaklayan yeni politikasını, ilk duyurudan 24 saat sonra kaldırdı.

Haberin Devamı

Söz konusu gelişme, Elon Musk'ın Twitter CEO'su olup olmayacağını sorduğu bir anketin ardından yaşandı. Peki Musk'ın yeni getirdiği politika tam olarak neydi?

Rakip uygulamalar için bağlantı paylaşılmasını engelleyen politika, kullanıcıların; Facebook, Instagram, Mastodon ve Truth Social dahil olmak üzere rakip siteler için tweet atılmasının yasaklanmasını kapsıyordu. Ancak politika, gelen tepkiler üzerine hem Twitter Blog, hem de Twitter Support tarafından kısa süre önce kaldırıldı.

TikTok'un içerik çeşitliliğini zenginleştiren ekip: NEDİR? TikTok hem sıra dışı içerikleri hem de hıza büyümesiyle uzun süredir gündemdeki yerini koruyor. Tabi bir içerik üretici olarak takipçi kazanmak ve bu platformdaki verimliliği artırmak da önemli. Biz de TikTok’ta içerik üretmenin önemi, TikTok’un içerik üreticilere sunduğu avantajlara ek platformda farklı tarzda içerikler üreten Nedir? kanalının doğuşu ve içerik tarzını Ediz Akatlar, Barış Dicle Sözbir ve Sahra Sözbir ile konuştuk.