Bilim - Teknoloji Elon Musk'ın annesi: Oğlumun evi bile yok, ziyaret ettiğimde garajda uyuyorum
Paylaş
Elon Musk'ın annesi: Oğlumun evi bile yok, ziyaret ettiğimde garajda uyuyorum

Tesla ve Space X'in kurucusu Elon Musk'ın annesi Maye Musk, oğlunu ziyarete gittiğinde garajda kaldığını söyledi.

Dünyanın en zengin iş insanlarından Elon Musk’ın annesi Maye Musk oğluyla ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. 50 yıldır mankenlik yapan yıldız, İngiliz gazetesi The Times’a verdiği röportajda oğlunun mal mülk konusuyla çok fazla ilgilenmediğini hatta bir evinin bile olmadığını paylaştı. Musk’ın arkadaşlarının evinde kaldığını belirten 74 yaşındaki model, oğlunu ziyaret etmek için Teksas’a gittiğinde garajda kalmak zorunda kaldığını söyledi. Musk konuşmasına “Roket sahasının yakınında lüks bir eviniz olamıyor” diye devam etti.

Haberin Devamı

Oğlunun 2026 yılına kadar insanları Mars’a gönderme hayaliyle ilgili konuşan Musk, bu seyahat konusunda çok istekli olmadığını belirtti. Anne Musk, “6 aylık bir hazırlanma ve tecrit sürecine girmeniz gerekiyor, bu da bana pek çekici gelmiyor açıkçası ama çocuklarım yapmamı isterse elbette yapacağım” açıklamasında bulundu.

Öte yandan, milyaderin 1994 yılında beraber olduğu eski sevgilisi Jennifer Gwynne, milyarderin kişisel fotoğraflarını açık artırmaya çıkardı. Musk’ın gençlik yıllarındaki fotoğraflarını satışa çıkaran Gwynne, kazandığı parayla oğlunun üniversite eğitimini karşılayacağını paylaştı. İkili Pensilvanya Üniversitesi'nde tanışmış ve bir sene birlikte olmuştu. Güney Karolina'da hayatını sürdüren Gwynne, açık artırmadan en az 10 bin dolar elde etmeyi planladığını belirtti. Gwynne, milyarderin hayallerini kovalamak için Palo Alto’ya gittiğini ve kendisini terk ettiğini söyledi. DailyMail’e konuşan 48 yaşındaki Gwynne, Musk ile ilişkilerinin ‘tatlı' olduğunu ama yeterince şevkat dolu olmadığını paylaştı.

Haberin Devamı