Bilim - Teknoloji En çok aboneye sahip YouTuber değişti
Paylaş
En çok aboneye sahip YouTuber değişti

Yıllardır en çok abone unvanı ile dikkat çeken PewDiePie, koltuğunu kaptırdı. Squid Game’i gerçek hayata uyarlayan içerik üretici, bireysel kategoride en fazla aboneye sahip YouTuber oldu.

YouTube dünyasının son yıllardaki en hızlı yükselen isimlerinden MrBeast, yakın zamanda tarihe geçecek başarıya imza attı. Özellikle yüksek bütçeli içerikleriyle tanınan, daha da önemlisi Squid Game’i gerçek hayata uyarlayan içerik üretici, bireysel kategoride en fazla aboneye sahip YouTuber oldu.

Haberin Devamı

Çok uzun zamandır PewDiPie YouTube'daki en çok abonesiyle tahtinı korurken, son dönemde önemli başarı kaydeden MrBeast, zorlu rakibini tahtından indirmeyi başardı. MrBeast’in abone sayısı, sadece son 1 günde neredeyse 160 bin artarak o anda 111 milyon 846 bin 79 olan rekor sayıyı geçti.

MrBeast, abone sayısında yeni rekora imza atsa da PewDiePie’ın izlenme sayısına yakalayamadı. Yıllardır içerik üreten PewDiePie, bugüne kadar 28 milyarı aşkın izlenme alırken son lider MrBeast, henüz 18 milyar seviyelerinde takip ediyor.