Bilim - Teknoloji Espeon, Pokemon Unite'e eklendi
Paylaş
Espeon, Pokemon Unite'e eklendi

Espeon, Pokemon Unite kadrosuna katılan en yeni oynanabilir karakter oldu . Pokemon Gold ve Silver'dan gelen Espeon, Umbreon ile birlikte Eevee için iki yeni evrim olarak tanıtıldı.

Bu Pokemon her maça Eevee olarak başlıyor ve 4. Seviyeye ulaştığında Espeon’a evriliyor. Rakiplerine daha fazla hasar verebilmek için Eevee’nin temel saldırısı her üç saldırıda bir yükseltilmiş saldırıya dönüşüyor. Espeon’a evrildiğinde ise bu temel saldırı belirli bir süre geçtikten sonra yükseltilmiş saldırıya dönüşüyor ve önüne doğru bir ışın fırlatmasını sağlıyor. Bu ışın isabet ettiği Pokemon’lara daha fazla hasar verir ve kısa bir süreliğine hareket hızlarının azalmasına sebep oluyor.

Haberin Devamı

Eevee maça Beklenti yeteneği ile başlıyor. Böylece kendisini etkileyecek herhangi bir engellemeyi iptal ederek kısa bir süreliğine engellemelere karşı bağışıklık kazanıyor. Eevee Espeon’a evrildiğinde bu Beklenti yeteneği, Espeon’u etkileyecek engellemelere karşı Beklenti gibi işlev gören Büyülü Sekme’ye dönüşüyor. Büyülü Sekme, Espeon’a engelleme yapmaya kalkan rakip Pokemon’a da hasar veriyor, böylelikle o Pokemon’un hareket hızı geçici olarak azalmış oluyor. Beklenti ve Büyülü Sekme yetenekleri tetiklendikten sonra dolum süreleri başlıyor.