Bilim - Teknoloji Facebook artık NFT'leri destekliyor
Paylaş
Facebook artık NFT'leri destekliyor

Kullanıcılar artık dijital cüzdanlarında bulunan dijital koleksiyonları Facebook ve Instagram'da yayınlayabilecek. Dijital cüzdanları tek bir uygulamaya bağladıktan sonra, kullanıcılar her ikisinden de NFT'lere erişebilecek.

Facebook kullanıcıları bundan böyle cüzdanlarında tuttukları NFT koleksiyonları ana akışta paylaşabilecek. NFT paylaşım kuralları Instagram ile benziyor. İlk etapta Coinbase ve Dapper cüzdanları desteklenecek. Flow, Ethereum, Polygon ağlarında çıkarılan NFT koleksiyonlarının Facebook’ta paylaşılması mümkün olacak. Sonraki dönemde Rainbow, MetaMask, Trust Wallet cüzdanlarına da destek sunulacak.

Haberin Devamı

NFT paylaşımının herhangi bir ücreti yok. Paylaşım esnasında NFT koleksiyonunu oluşturan ve çıkaran kişilerin eğer izinleri varsa isimleri başlığın hemen altında görünecek. Kullanıcıların sadece cüzdanlarını Facebook hesabına bağlamaları yeterli olacak.

Unreal Engine 5’li GTA 4 Remake nasıl görünüyor? Rockstar, halihazırda GTA 6 üzerinde çalışıyor. Bir GTA 4 hayranı oyunun Unreal Engine 5’te nasıl görüneceğini ortaya koydu.