Bilim - Teknoloji Ghost of Tsushima filmi tamamen Japonca olabilir
Paylaş
Ghost of Tsushima filmi tamamen Japonca olabilir

Ghost of Tsushima'yı beyaz perdeye taşıyan yönetmen, filmin tam bir Japon kadrosuna sahip olacağını ve dilinin de Japonca olacağını söyledi.

John Wick serisi ile yönetmenlik kariyerine başlayan Chad Stahelski, henüz ön prodüksiyon aşamasında olan Ghost of Tsushima filmi ile alakalı bazı açıklamalarda bulundu. Filmin başrol oyuncularının Japon olmasını ve filmde Japonca konuşulmasını isteyen Stahelski, bunun zor bir istek olduğunun da farkında olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

Stahelski konu hakkında, "Filmi doğru çekersek görsel açıdan çarpıcı olacağına inanıyorum. Karakter odaklı, harika aksiyon ve görseller için büyük bir fırsatımız var. Bu Moğolların bir Japonya adasını işgal etmesi ile alakalı. Dürüst olmak gerekirse tam bir Japon kadro ve Japonca seslendirme olmalı. Sony bize bu konuda destek veriyor. Tabi kimse bana İngilizce konuşmanın olmadığı, teknoloji destekli bir film yapmam için 200 milyon dolar vermeyecek. Bunu anlıyorum. Bu yüzden zeki olmalıyım ve stüdyonun neyle sorumlu olduğunu bulmalıyım. Oradan istediğimi almalı ve yine de onu epik bir şey haline getirmeliyim. Bu büyük bir meydan okuma. Bence genel olarak Amerika veya en azından batılı izleyiciler, Netflix ve benzeri şeylerin etkisi nedeniyle buna giderek daha fazla alışıyor, burada çok daha fazla dünya içeriği elde ediyoruz” dedi.

Haberin Devamı