Bilim - Teknoloji GTA 5 ne zaman çıkacak?
Paylaş
GTA 5 ne zaman çıkacak?

GTA, oyun dünyasının belki de en popüler serilerinden birisi. Peki ama uzun süredir GTA 5 ile ilgili herhangi bir haberin çıkmaması sizce de tuhaf değil mi? Yoksa bu fırtına öncesi sessizlik mi?

Take-Two'nun bir türlü Grand Theft Auto'nun yeni oyunu hakkında açıklama yapmaması, birçok oyunseverin canını sıkmaya başladı. Belki de bu yüzden şirket tarafından yapılan her açıklamada GTA 5'e dair bir şeyler aranır oldu.

Haberin Devamı

Take-Two tarafından yapılan son açıklamada "bir sonraki mali yılımızda yeni oyunları açıklayacağız" denilmiş, bu yeni oyunlardan birisinin de GTA 5 olduğu iddia edilmişti.

GTA 5 İçin Daha Beklememiz Gerekecek

Geçtiğimiz akşam Take-Two tarafından yapılan "2012 yılında yeni oyunları piyasaya sürmeye hazırlanıyoruz" açıklaması, GTA 5 geliyor dedikodularını ayyuka çıkartırken, şirketin başkanı Srauss Zelnick'e de bu yönde sorular yöneltildi. Zelnick ise bir kez daha oyunseverleri üzerecek açıklamalar yaparak, bu oyunlardan kastettiklerinin BioShock Infinite ve Borderlands 2 olduğunu belirtti. GTA 5 için kendisine ısrarla sorula yöneltilmesi üzerinede Zelnick,"Henüz bu yapım için erken" diyerek bir bakıma 2013 yılını işaret etti. Ayrıca çıkarılması kesinleşen oyunların arasına Spec Ops: The Line'nin da eklendiği yine Zelnick tarafından yapılan açıklamalar arasında yer alan bilgilerdendi.

Haberin Devamı

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.