Bilim - Teknoloji Halo 3'ün PC için çıkış tarihi duyuruldu
Paylaş
Halo 3'ün PC için çıkış tarihi duyuruldu

Yeni Halo oyunu için artık çok az bir süre kaldı. 343 Industries tarafından, Halo 3'ün PC için çıkış tarihi açıklandı. Buna göre Halo: The Master Chief Collection PC sürümünün en yeni üyesi 14 Temmuz tarihinde oyuncularla buluşacak. Onur Binay/posta.com.tr

Xbox Game Studios’un alt kuruluşlarından bir tanesi olan 343 Industries, Halo 3’ü PC oyuncularıyla The Master Chief Collection olarak 14 Temmuz tarihinde buluşturacağını duyurdu. Bugün oyun için bir YouTube videosu da duyuruldu.

Haberin Devamı

Yeni Master Chief macerasının Halo 2: Anniversary oyunundan sadece birkaç ay sonra PC’ye geldiğini de belirtelim.. Halo 3 Xbox sürümü ise platforma özel olarak 2007 yılında çıkmıştı.

343 Industries’in PC için geliştirdiği Halo 3’ün kapalı beta testlerinin tamamlanmasından sonra gerçekleştirildi. Bu durumun MCC’de (The Master Chief Collection) çıkan her oyun için uygulanan bir prosedür olduğunu da belirtelim.

Halo 3 duyurulduktan sonra PC’deki The Master Chief Collection’da Halo: Reach, Halo Combat Evolved ve Halo 2’nin arasına katılacak. Daha sonrasında gelecek Halo 3: ODST ve Halo 4 ile birlikte paket tamamlanacak.