Bilim - Teknoloji Instagram, hack’lenen hesapları geri almayı kolaylaştırıyor
Paylaş
Instagram, hack’lenen hesapları geri almayı kolaylaştırıyor

Instagram, hack’lenen hesapları kurtarmaya yönelik yeni bir güncelleme duyurdu. Kullanıcılar artık "Hesabım başkasının eline geçti" seçeneği ile hesaplarını kurtarabilecek.

Instagram, kullanıcıların hesaplarını güvende tutmalarına yardımcı olmak için yeni bir dizi özellik sunuyor. Instagram'ın web sitesindeki Instagram.com/hacked destek sayfası, hesapları ele geçirilen kullanıcıların sorunu bildirmesine ve hesaplarına yeniden erişim kazanmak için adımlar atmasına olanak tanıyor.

Haberin Devamı

Kullanıcılar bu sayfada, saldırıya uğramak, şifrelerini unutmak, iki faktörlü kimlik doğrulamaya erişimi kaybetmek veya hesaplarını devre dışı bırakmak gibi yaşadıkları belirli sorunu belirtmek için bir seçenekler listesinden seçim yapabilecekler. Burada, kullanıcılara hesaplarını kurtarmalarına yardımcı olacak bir dizi adımda rehberlik verilecek. Bir kullanıcı, bilgileriyle ilişkilendirilmiş birden fazla hesabı varsa, hangi hesapla ilgili yardıma ihtiyacı olduğunu seçebilecek.

Instagram, yeni sayfaya ek olarak, kullanıcıların birden fazla yöntem kullanarak hesaplarına yeniden erişmelerini sağlayan bir özelliğe erişimi de genişletiyor. Instagram kullanıcıları, bu süreçte yardımcı olmak için şu andan itibaren arkadaşlarından kimliklerini doğrulamalarını isteyebilir.

Haberin Devamı
İnternet uyduları yörüngeye fırlatıldı Uzay taşımacılığı şirketi SpaceX'e ait bir Falcon-9 roketi, SES O3b mPOWER görevi kapsamında 2 internet uydusunu yörüngeye taşımak üzere başarılı bir şekilde fırlatıldı.