Bilim - Teknoloji Instagram kalıcı hesap silme nasıl yapılır? Instagram hesap silme (kapatma) linki 2022
Paylaş
Instagram kalıcı hesap silme nasıl yapılır? Instagram hesap silme (kapatma) linki 2022

Instagram kalıcı hesap silme işlemi için gerekli adımlar takip edildiğinde kişinin Instagram hesabı geri döndürülemeyecek şekilde kapanacaktır. Paylaşılan fotoğrafların, yapılan görüşmelerin, beğenilerin ve arama geçmişinin tamam yok olacağı göz önüne alınarak hareket edilmelidir. Peki, Instagram kalıcı hesap silme nasıl yapılır? İşte 2022 Instagram hesap silme (kapatma) linki…

Instagram kalıcı hesap silme ya da diğer adıyla Instagram kapatma işlemi hem cep telefonundan hem de bilgisayar aracılığıyla kolaylıkla yapılabilmektedir. Milyonlarca kullanıcıya sahip sosyal medya platformu Instagram üyelerine hesaplarını hem kısa süreliğine dondurma hem de kalıcı olarak kapatma imkanı sağlamaktadır. İşte 2022 Instagram hesap silme (kapatma) linki adım adım Instagram kalıcı hesap silme işlemi…

Haberin Devamı

INSTAGRAM HESAP SİLME (KAPATMA) LİNKİ 2022

INSTAGRAM KALICI HESAP SİLME NASIL YAPILIR?

Instagram’da profiliniz, tüm paylaşımlarınız, fotoğraflar ve videolar hesabınızı kalıcı olarak sildikten sonra tamamen ortadan kalkacaktır. Eğer hesabınızı kalıcı olarak kapatmayı düşünüyorsanız sizin için değerli olan video ve fotoğrafları telefon veya bilgisayarınıza kaydetmeyi unutmamalısınız.

Instagram kalıcı hesap silme işlemini yukarıda verdiğimiz linke tıklayarak kolaylıkla yapabilirsiniz. Ya da aşağıda tarif ettiğimiz adımları takip ederek Instagram hesabınızı kapatabilirsiniz.

Instagram kalıcı hesap silme işlemi adımların doğru takip edilmesi halinde kolaylıkla yapılabiliyor. Bunun için ilk olarak hesabınıza şifreniz ile giriş yapın.

Profilinize girin ve sağ üst köşede ayarlar bölümüne tıklayın.

Haberin Devamı

Sonrasında sol tarafta sütunda en altta yer alan Yardım seçeneğine tıklayın.

Sonrasında ise acıkan sayfada Yardım Merkezi’ne tıklayın.

Açılan sayfada “Size nasıl yardımcı olabiliriz?” bölümüne “Hesap silme” yazın.

Ardından “Instagram hesabımı nasıl silerim?” bölümüne tıklayın.

Karşınıza çıkan sayfada mavi renkli Hesabını Sil yazısının üzerine tıklayın.

Ardından çıkan sayfada hesabınızı neden silmek istediğiniz sorulacak. Burada size uygun seçeneği tıkladığınızda sizden şifrenizi girmeniz istenecek.

Şifrenizi tekrar girerek işlemi onayladığınızda hesabınızı kalıcı olarak kapatmış olacaksınız.

Ancak Instagram hesap silme işleminden sonra kişilerin fikrini değiştirebilme olasılığına karşı bir aylık bir süre tanıyor.

Kişi eğer hesabını kalıcı olarak sildikten sonra bir ay içerisinde şifresi ile yeniden hesabına giriş yaparsa hesabı yeniden aktive oluyor. Ancak bir aylık süre içerisinde hesaba giriş yapılmamışsa bir daha artık o hesapla ilgili bir geri dönüş bulunmuyor.