Bilim - Teknoloji İşte Windows Phone 7'li SonyEricsson
Paylaş
İşte Windows Phone 7'li SonyEricsson

Akıllı telefon pazarının söz sahibi isimlerinden SonyEricsson da Windows Phone 7'li bir akıllı telefon konusundaki çalışmalarında sona gelmişe benziyor. İşte firmanın ilk prototipi:

Android'li Xperia serisi ile başarılı akıllı telefonlara imza atan ve küçük aksaklıklara rağmen hayli beğenilen SonyEricsson şimdi de Windows Phone 7 üzerine yoğunlaşmış durumda.

Haberin Devamı

Android'li Xperia Arc'ı kısa bir süre önce duyuran firmanın Microsoft'un işletim sistemini taşıyan akıllı telefonunun görselleri sızdırıldı. SonyEricsson imzalı bu prototipin görsellerini ve detaylarını paylaşan Lizhecome sitesi, cihazın Xperia X10 ile hemen hemen aynı donanıma ve özelliklere sahip olacağını iddia etmiş.

Yatay açılır QWERTY klavyeli bir tasarıma sahip olan akıllı telefonun üzerindeki çalışmaların büyük ölçüde tamamlanmış olduğu ifade edilmiş. SonyEricsson cephesinden cihaza dair somut bir açıklama gelmese de firmanın Windows Phone 7'li bir cihaz hazırlayacağının bilinmesi iddiaların güçlenmesine neden oluyor.

İlerleyen günlerde telefonun hakkında daha fazla detay ortaya çıkacaktır. Bakalım SonyEricsson bu alana ne kadar iddialı girecek. Bekleyip göreceğiz.

Haberin Devamı

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.