Bilim - Teknoloji James McAvoy: Çok fazla Oblivion oynadığım için Xbox 360 diskini yaktım
Paylaş
James McAvoy: Çok fazla Oblivion oynadığım için Xbox 360 diskini yaktım

X-Men’deki Profesör Xavier rolüyle daha popüler hale gelen James McAvoy, 2006 yılında Oblivion’a aşırı şekilde bağımlı olduğunu söyledi.

James McAvoy geçtiğimiz günlerde, bir The Elder Scrolls IV: Oblivion bağımlısı olduğunu söyledi. Yıldız aktör, oyunu oldukça fazla oynadığını ve oynamamak için diski yakmak zorunda kaldığını açıkladı.

Haberin Devamı

Forbes ile yakın zamanda yapılan bir röportajda James McAvoy, Bethesda'nın Oblivion'unun kendisini oldukça fazla kaptırdığını ve daha fazla oynamamak için diski yakmak zorunda kaldığını açıkladı. Kendisine bir Xbox 360 konsolu ile birlikte hediye edilen oyunu, 2007'de Anne Hathaway ile birlikte başrollerini paylaştığı Becoming Jane filminin çekimleri sırasında oynadığını itiraf etti. Her sabah çekimler için sabah 6'da kalkmak zorunda kalmasına rağmen, McAvoy kendini oyunu oynamak için uyanık olarak buldu.

McAvoy, "Sabah 5:35'te yattım, arabamın saat 5:45 gibi kornasını çaldı. Ben de 'Aman Tanrım, bir şeyler yapmam gerek' diyordum. Kalktım ve diski Xbox 360'tan çıkardım ve ocağı açıp, yaktım” dedi.

Haberin Devamı

Aktör, önümüzdeki 10 yılı oyundan uzak geçirdi, ancak yakın zamanda COVID-19 salgını sırasında iletişimde kalmanın bir yolu olarak arkadaşlarıyla Call of Duty: Warzone oynamaya başladığını belirtti.