Bilim - Teknoloji Kate Moss'un üvey kardeşinin OnlyFans fotoğrafları internete sızdırıldı
Paylaş
Kate Moss'un üvey kardeşinin OnlyFans fotoğrafları internete sızdırıldı

Kate Moss'un üvey kardeşi Lottie Moss, gözyaşları içerisinde bir video kaydederek, telefon numarası ve OnlyFans üzerinden sattığı fotoğraflarının internete sızdırıldığını söyledi.

İngiliz top model Kate Moss'un kız kardeşi Lottie Moss'un telefon numarası ve özel fotolarının eskiden kendisine yakın olan biri tarafından internete sızdırıldığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Sosyal medya üzerinden yayınladığı videoda olayı gözyaşları içinde anlatan 23 yaşındaki Lottie Moss, müstehcen görüntülerini istediği kişilere internet üzerinden satmasına imkan tanıyan platform OnlyFans'daki fotoğraflarının ve telefon numarasının sızdırıldığını söyledi.

OnlyFans profilinde bazı fotoğraflarını herkese açık yayınlayan ancak bazı özel fotoğraflarını yalnızca abone olan takipçileriyle ayda 14 sterlin, çıplak bir videosunu ise 1000 sterlin karşılığında paylaşan Moss, takipçilerinin kendisine ait görüntüleri herkese açık yayınlama konusunda teşvik edildiğini de söyledi.

Moss, fotoğraflarını sızdıran kişiyi mahkemeye vereceğini belirtti.

Lottie Moss, daha önce OnlyFans üzerinden müstehcen görüntüler yayınlayarak ayda 70 bin sterlin kazandığını açıklamıştı. Ancak bu paylaşımları, Lottie'nin çalıştığı mankenlik ajansından çıkarılmasına neden olmuştu.

Haberin Devamı