Bilim - Teknoloji Lionel Messi Instagram’da beğeni rekoru kırdı
Paylaş
Lionel Messi Instagram’da beğeni rekoru kırdı

Lionel Messi'nin Dünya Kupası'nı kazandıktan sonra paylaştığı fotoğrafı, Instagram tarihinin en çok beğenilen paylaşımı oldu.

Arjantin’in 36 yıl sonra FIFA Dünya Kupası’nı kazanmasında başrolü oynayan Lionel Messi’nin paylaştığı kupalı fotoğraf, Instagram’da beğenilme rekoru kırdı.

Haberin Devamı

Dünya Kupası’nda üst üste rekorlar kırarak efsane oyuncuları geride bırakan Lionel Messi, 7 gol atıp 3 asist yaptığı turnuvanın ardından farklı kulvarlarda da başarılara imza atmaya devam ediyor.

Messi’nin Instagram hesabından kupayı kaldırdığı fotoğraf, 57,2 milyon kişi tarafından beğenilerek sosyal paylaşım sitesinde yeni rekorun sahibi oldu.

Lionel Messi Instagram’ın en çok beğenilen paylaşımı unvanını bir yumurta fotoğrafının elinden aldı. Söz konusu fotoğraf, 4 Ocak 2019’da World Record Egg isimli bir hesap tarafından tamamen rekor kırma amacıyla paylaşılmıştı. Fotoğraf 11 gün içinde 44 milyondan fazla kişi tarafından beğenilmişti. Yazının yazıldığı dakikalar itibarıyla yumurta fotoğrafının beğeni sayısı 56.2 milyon civarında.

Haberin Devamı