Bilim - Teknoloji Mark Zuckerberg kendisine takılan lakabı hakkında konuştu: İyi niyetle söylüyorlar
Paylaş
Mark Zuckerberg kendisine takılan lakabı hakkında konuştu: İyi niyetle söylüyorlar

Meta CEO'su Mark Zuckerberg, iş arkadaşlarının kendisi için kullandığı takma ismi söyledi. Zuckerberg, arkadaşlarının söz konusu lakabı 'iyi niyetle' söylediklerini ifade etti.

Mark Zuckerberg, YouTuber Tim Ferris'le 24 Mart'ta yaptığı söyleşide, çalışırken aynı anda birçok şeyi dikkatlice takip edebildiğini söyleyerek, "Şirkette birlikte çalıştığım bazı kişiler, işyerindeki dikkatimi Sauron'un Gözü olarak adlandırıyor, bunu tabii olumlu anlamda söylüyorlar" dedi.

Haberin Devamı

Çalışanlarının kendisine "Sauron'un Gözü" dediğini söyleyen Zuckerberg, "İş arkadaşlarım 'Gidip bir şey üzerinde çalışmak için bitmek bilmeyen bir enerjin var. Bunu herhangi bir ekibe yöneltsen onları yakardın' diyor" ifadelerini kullandı.

Sauron, Güney Afrika doğumlu Britanyalı yazar J.R.R Tolkien'ın Yüzüklerin Efendisi serisinde yer alan kötü karakterin adı. Seride Sauron, hayali Orta Dünya evreninde hüküm sürdüğü Mordor diyarındaki Karanlık Kule'nin üzerinde, her şeyi izleyen, kızıl ve kapaksız bir göz olarak tasvir ediliyor.

Sauron'un Gözü, fantastik serinin ünlü yönetmen Peter Jackson tarafından yapılan beyazperde uyarlamalarında da dikkat çekici şekilde betimlenmişti.