Bilim - Teknoloji Remington, Omniblade serisini Türk erkekleriyle buluşturdu
Paylaş
Remington, Omniblade serisini Türk erkekleriyle buluşturdu

Remington, kullanıcılarının talep ve ihtiyaçları doğrultusunda üstün teknolojiyle geliştirdiği hibrit tıraş makinesi Omniblade serisini Türk erkekleriyle buluşturdu.

Omniblade serisi, yeni özel kesim ve dokulu bıçak dizaynı ile cilde yakın bir tıraş deneyimi sağlıyor. Diğer tıraş makinelerinden farklı olarak 0,15 mm kısalığa kadar etkili olabilen Omniblade, hem keyifli hem de son derece pratik ve konforlu bir tıraş deneyimi sunuyor.

Haberin Devamı

Cilde yakın bir tıraş sağlayan özel kesim ve dokulu bıçaklarıyla 0,15 mm’ye kadar kesim performansı gösteren Omniblade, ayarlanabilir tarağa ve birçok farklı fonksiyon için özel olarak geliştirilen ilave aparatlara sahip. 50 mm ana bıçağı, ayarlanabilir hassas kadranlı tarağı (0,5-5 mm) ve 3/6/9 mm burun ve kulak düzeltici aparatı ile en üst düzeyde hassas yüz bakımı sağlarken vücut tarağıyla da temiz görünen bir tıraş keyfi deneyimlenmesini sağlıyor.

Yeni Omniblade LED şarj göstergesi ise, kullanıcısına herhangi bir sürpriz yaşatmadan özgün tarzı yaratmasına imkan sunuyor. Kolay temizlenebilmesi için %100 su geçirmez olarak geliştirilen ürün şık çantasıyla saklama kolaylığı da sağlıyor. tıraş makinesi aynı zamanda  5 yıllık bıçak garantisiyle geliyor.

Haberin Devamı