Bilim - Teknoloji Spider-Man Remastered, PC için kullanıma sunuldu
Paylaş
Spider-Man Remastered, PC için kullanıma sunuldu

Sony’nin özel oyunlarını PC’ye getireceğini açıklamasının ardından kullanıcılar ilk başlarda şaşırmıştı. Pazarlama anlamında sağlam bir hamle olsa da PC’de eski oyunları oynayan kullanıcılar, yenileri için PlayStation 5 almak zorundaydı. 2018’de PS4’e gelen Spider-Man Remastered şimdi PC platformuna geldi. O dönem PS4 son zamanlarını yaşadığı için oyundan tam performans alınamamıştı ama şimdi sınırları zorlayabilir. Onur Binay/posta.com.tr

Oyun sizi direkt aksiyonun içine atıyor ve Kingpin’i yakalamak için görev başına geçiyorsunuz. Oynanış olarak devasa değişiklikler yok. Hikaye esnasında Kingpin’in çetesi Demons ile sürekli savaş içindesiniz. Şehir içinde gezerken aniden gelen yan görevler ve toplanabilir eşyalar da sizi bekliyor. Yan görevlerin sıkıntısı kendilerini çok fazla tekrar etmeleri oluyor. Yakın dövüş mekanikleri oldukça tatmin edici, Batman serisi ile en iyi yakın dövüş mekaniğine sahip oyun olduğu söylenebilir. 100x kombo yapmak için haydutları atlatmak epey eğlenceli oluyor. Silahları ellerinden alıp onlara fırlatmak ya da onları duvara vurmak yapabileceğiniz seçenekten bazıları.

Haberin Devamı

Spider-Man Remastered’ın en büyük artısı oyunu güncel sistemlerinizle deneyebilmeniz denebilir. 2018’de ilk defa oynadığınızda grafiksel anlamda yine de iyiydi ama şimdi RTX 3080’li bir sistemde oyunu oynadığınızda çok daha iyi görünüyor. Manhattan’da süzülürken gördüğünüz ışık süzmeleri ya da Brooklyn Köprüsü’nün tepesinden şehri izlediğinizde bunu daha iyi anlayabiliyorsunuz. 4K çözünürlükte saniyede 60 kare alabilirsiniz . Daha sonra çözünürlüğü düşürüp kare sayısını test etmek isterseniz 100 FPS üzeri değerleri görebilirsiniz. Ayrıca, ultra geniş ekran desteğiyle birlikte şehir evinizin içine gelmiş gibi oluyor. Spider-Man Remastered, süper kahraman serilerini seven oyuncular için sağlam bir oyun olmuş. DualSense’in PC desteğiyle birlikte haptic geri bildirimleri ve adaptif tetik tuşlarını da deneyimleyebilirsiniz.

Haberin Devamı