Bilim - Teknoloji Sussex Düşesi Meghan Markle, Spotify’da rekor kırdı
Paylaş
Sussex Düşesi Meghan Markle, Spotify’da rekor kırdı

İngiltere'deki kraliyet ailesinin bir parçası olan ancak eşi Prens Harry ile birlikte kraliyet görevlerinden istifa eden Sussex Düşesi Meghan Markle, yeni podcast yayınıyla Spotify'da rekor kırdı.

Sussex Düşesi Meghan Markle, 'Arketipler' isimli 18 milyon dolarlık podcast yayınının ilk bölümünü yayınlamasıyla dünyanın gündemine düştü. Eleştirmenlerin boş sohbetle dolu şeklindeki değerlendirmelerine rağmen Markle, kısa sürede Spotify'da en çok dinlenen podcast rekorunu kırdı.

Haberin Devamı

41 yaşındaki Sussex Düşesi, 57 dakikalık ilk podcast bölümünde ünlü tenisçi Serena Williams'ı ağırladı. 'Hırslı' bir kadın oldukları için karşılaştıkları bazı zorlukları konuşan Markle aynı zamanda İngiltere kraliyet ailesi içerisinde kaldığı zamanda yaşadıklarını anlattı.

Meghan Markle'ın şaşırtıcı açıklamaları arasında, oğlu Archie'yi yatak odasında çıkan bir yangından kıl payı kurtardıktan dakikalar sonra bir etkinliğe katılmak zorunda bırakıldığı iddiası yer alıyor.

Dünya çapında milyonlarca kişi tarafından dinlenen podcast bölümü ABD, Kanada, Avustralya, İrlanda ve İngiltere'de dinlenme rekoru kırdı.

Basına yansıyan haberlere göre podcast yayını için Meghan ve Harry çifti, 2020'de Spotify ile 18 milyon dolarlık anlaşma imzalamıştı. Ancak çiftin ilk bölümü yayınlaması 2 yıl sürdü.

Haberin Devamı

Uzun süren bir beklemeye rağmen 'Arketipler' yayını, Spotify'da en çok dinlenen program rekoru kırarak iki yıldan fazla bir süredir en üst sırada yer alan The Joe Rogan Experience podcast yayınını tahtından etti. Joe Rogan'ın her bir podcast bölümünün 11 milyon kişi tarafından dinlendiği belirtiliyor.