Bilim - Teknoloji Teknoloji devi, UEFA ile iş birliğini duyurdu
Paylaş
Teknoloji devi, UEFA ile iş birliğini duyurdu

Önümüzdeki iki sezonu kapsayan birçok turnuvada UEFA ile iş birliği yapacağını duyuran Oppo, UEFA'nın futbol turnuvası Şampiyonlar Ligi'ne ortak olan ilk Çinli marka olacak. Marka, UEFA ile, arasında UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa, UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi Finalleri ve UEFA Gençlik Ligi Finalleri'nin bulunduğu turnuvaları kapsayan iki yıllık ortaklık anlaşması yaptı.

 

Marka, bu kapsamda sahada ve saha kenarlarında meydana gelen unutulmaz anları öne çıkarmak ve taraftarların 2022-23 ve 2023-24 turnuvalarının ilham veren anlarına tanık olmasına yardımcı olmak için UEFA ile yakın iş birliği içinde çalışacağını belirtiyor.

Haberin Devamı

Konuyla ilgili demeç veren UEFA Pazarlama Direktörü Guy-Laurent Epstein ise "OPPO'yu dünyanın en büyük futbol kulübü turnuvası UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ve UEFA sponsorları arasında görmekten büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi sezonu süresince taraftarlar saha kenarına inip OPPO akıllı telefonlarıyla önemli anları yakalama fırsatı bulabilecek. Maçlarda elde edilen 'İlham Anı / Inspiration Moments' içerikleri, UEFA'nın web sitesinde yer alacak olan galeride yayınlanacak.

OPPO Küresel Pazarlama Başkanı William Liu ortaklıkla ilgili, UEFA ile birlikte çalışarak UEFA turnuvaları sırasında futbol taraftarlarına ilham verecek olmaktan heyecan duyduklarını belirtti.