Bilim - Teknoloji Togg, 6 yeni iş ilanı açtı
Paylaş
Togg, 6 yeni iş ilanı açtı

Togg imzalı ilk yerli otomobil modeli SUV formunda olacak ve bu otomobil Gebze merkezli fabrikada 2022 sonunda üretime alınacak.  Şirket, yerli otomobil projesi için 6 yeni iş ilanı açtı.

Resmi satış fiyatı hala açıklanmayan tamamen elektrikli otomobilin, 2023’ün ilk yarısında yollara çıkarılması hedefleniyor.  Togg, en son LinkedIn sayfasında 6 yeni iş ilanı açtı. Şirket kısa süre 7 farklı iş ilanı daha açmıştı. Gebze merkezli açılan ilanlarla şirket, farklı alanlardaki eksiklerini kapatmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, kısa süre önce ilk aracın 1 milyon TL’nin üstünde olması beklenen fiyatı hakkında şunları söylemişti: “Hiçbir profesyonel şirket trafiğe nisanda, martta ya da şubatta çıkacak bir araç için şimdiden fiyat veremez, vermez, vermemeli.” CEO ayrıca “Şu ana kadar gelen geri bildirimlere baktığımızda ilgi yüksek. O noktaya geldiğimizde bunların ne kadarı satışa dönüşür, zamanı geldiğinde göreceğiz. Hiçbir profesyonel şirket trafiğe nisanda, martta ya da şubatta çıkacak bir araç için şimdiden fiyat veremez, vermez, vermemeli. Fiyatı pazar belirler. Dolayısıyla zamanı geldiğinde biz de kendimizi o pazarda konumlandıracağız. Bizim söylemimiz ve iddiamız şu, kimlerden pazar payı alacağımızı biliyoruz. Pazarda aracımızın hangi segmentte konumlandırılacağını biliyoruz ve onların içerisinde rekabetçi olacağız diyoruz.”

Haberin Devamı