Bilim - Teknoloji TRT 1 frekansı nasıl ayarlanır? Dünya Kupası TRT 1 frekans güncellemesi nasıl yapılır?
Paylaş
TRT 1 frekansı nasıl ayarlanır? Dünya Kupası TRT 1 frekans güncellemesi nasıl yapılır?

2022 Katar Dünya Kupası’nı takip eden futbolseverler, ‘’TRT 1 frekansı nasıl ayarlanır? Dünya Kupası TRT 1 frekans güncellemesi nasıl yapılır?’’ sorularına yanıt arıyor. Katar’da düzenlenen dünya futbolunun 1 numaralı organizasyonu Türk futbol severler tarafından yakından takip ediliyor. Dünya Kupası maçlarının yayınlandığı TRT’nin frekans bilgileri paylaşıldı.

İspanya, Almanya, Brezilya, Portekiz gibi dünya devlerinin birinci olmak için yarıştığı Dünya Kupası heyecanı TRT 1 ekranlarından Türk futbolseverlerle buluşuyor. Dünya Kupası maçlarını izlemek isteyenler, TRT 1’in frekans bilgilerini sorguluyor.

Haberin Devamı

DÜNYA KUPASI MAÇLARI HANGİ KANALDA?

Futbolseverlerin yakından takip ettiği Dünya Kupası turnuvasındaki tüm maçlar TRT ekranlarından yayınlanıyor.

20 Kasım 2022’de başlayan 2022 FIFA Dünya Kupası maçları TRT'den canlı yayınlanıyor. Futbolun bir numaralı organizasyonu, Türkiye’de TRT Spor, TRT 1 ve TRT 4K kanalı ile TRT İzle dijital platformundan takip ediliyor.

DÜNYA KUPASI MAÇLARININ KESİNTİSİZ İZLENEBİLMESİ İÇİN TRT'DEN ÇAĞRI

TRT, Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası maçlarının Türkiye’de daha kaliteli ve kesintisiz izlenebilmesi için frekans bilgilerinin güncellenmesi gerektiğini duyurdu.

Duyuruda, TRT HD Türkiye kapsaması Türksat frekans olarak, "Uydu; Türksat 4A, Frekans;11794, Polarizasyon; V (Dikey), Sembol Oranı; 30000, FEC; 3/4" bilgileri paylaşıldı.

TRT1 FREKANS BİLGİLERİ

TÜRKSAT 4A

Frekans 11794

Polarizasyon V(Dikey)

Haberin Devamı

Sembol Oranı 30000

FEC ¾