Bilim - Teknoloji Twitter, App Store'dan kaldırılacak mı?
Paylaş
Twitter, App Store'dan kaldırılacak mı?

Elon Musk, büyük şirketlerin reklam çekmesine her fırsatta tepkisini dile getirirken bu kez Apple'a yüklendi. Musk ayrıca firmanın, TwitterApp Store'dan kaldırmakla tehdit ettiğini iddia etti.

Twitter'a verdiği reklamları durduran şirketlerden biri de teknoloji devi Apple. Konu hakkında Twitter hesabından açıklama yapan Musk, "Apple, Twitter'da reklam vermeyi büyük ölçüde durdurdu. Amerika'da ifade özgürlüğünden nefret mi ediyorlar?" diyerek firmaya yüklendi. Musk ayrıca firmanın, Twitter'ı App Store'dan kaldırmakla tehdit ettiğini iddia etti.

Haberin Devamı

Apple'a durum hakkında tepkisini attığı tweetlerle dile getiren Musk, App Store'un gizli vergi aldığını söyledi. Musk, "Apple'ın App Store'dan satın aldığınız her şeye gizli bir şekilde %30 vergi koyduğunu biliyor muydunuz?" paylaşımında bulundu.

Twitter’ın para kaybettiğini belirten ancak para getirecek dev şirketleri kaçıran Elon Musk, her gün “zarar ediyor” dediği Twitter’dan para kazanmak için yakında tekrardan mavi onay rozeti satmaya başlayacak. Bu Twitter Blue üzerinden yürüyecek süreçte aylık 8 dolara isteyen herkes onay rozeti alabilecek.