Bilim - Teknoloji Twitter Circle herkesin kullanımına açıldı
Paylaş
Twitter Circle herkesin kullanımına açıldı

Twitter, kullanıcıların seçeceği daha küçük bir kitleye tweet’lemenin yeni yolu olan Twitter Circle (Çevreler) özelliğini kullanıma sundu.

Twitter Circle ile kullanıcılar artık Tweet bazında içeriklerini kimlerin görebileceğini ve içerikleriyle etkileşime geçebileceğini seçme esnekliğine sahip olacak.

Haberin Devamı

Circle'ı Mayıs ayında test etmeye başlayan Twitter, gelen olumlu geri bildirimlerin ardında merakla beklenen Twitter Çevreler özelliğini dünya genelinde iOS, Android ve Twitter’daki herkesin kullanımına sunmaya başladığını duyurdu.

Yeni özellik sayesinde kullanıcılar, Twitter'da paylaşımda bulunmadan önce, tweet’ini çevresiyle veya tam takipçi listesiyle paylaşma seçeneği görecek. Çevreler en fazla 150 kişiyi içerecek ve istenilen zaman kimin içeride kimin dışarıda olduğu ayarlanabilecek. Kullanıcıların, ‘çevre’sinde yaptığı değişikliklerden hiç kimse haberdar olmayacak.

‘Çevre’ye gönderilen tweet’ler, altlarında yeşil bir rozetle görünecek. Bu tweet’ler, yalnızca çevrenizde olmayı seçtiğiniz kişiler tarafından görülebilecek ve retweet’leneyecek veya paylaşılamayacak. Ayrıca, Twitter hesabınız herkese açık olsa bile, çevredeki tweet’lere verilen tüm yanıtlar özel kalacak.

Haberin Devamı