Bilim - Teknoloji Twitter'dan bir kısıtlama daha: Sadece onaylı hesaplar kullanabilecek
Paylaş
Twitter'dan bir kısıtlama daha: Sadece onaylı hesaplar kullanabilecek

Geçtiğimiz günlerde okunan Tweet sayısına limit getiren Twitter, Blue abonelik sayılarını artırmak için yeni bir yola başvuruyor. Şirket, içerikleri daha hızlı takip etmeyi sağlayan TweetDeck'in yalnızca onaylı hesaplar tarafından kullanılabileceğini duyurdu.

Elon Musk'ın satın aldığı Twitter'da değişiklikler sürüyor, Twitter Support hesabından yapılan açıklamaya göre TweetDeck paralı hale gelecek. Musk'ın satın aldığı günden bu yana erişim sorunları ve çeşitli değişikliklerin yaşandığı sosyal medya platformunda yeni bir değişikliğe daha gidildi. Medyadan eğlence sektörüne birçok kuruluşun sosyal medya yöneticilerinin kullandığı TweetDeck özelliğinin yenilendiği duyurulurken 30 gün içinde sadece para ödeyen 'onaylı' aboneler tarafından kullanılabilir hale geleceği belirtildi.

Haberin Devamı

Öte yandan, TweetDeck'in en önemli kullanım avantajlarından biri olan 'Teams'in geçici olarak kullanılamayacağı belirtildi. Teams sayesinde kullanıcılar, kendi hesaplarına bağlanan Twitter hesaplarından paylaşım yapabiliyordu. Bunu sıklıkla şirketler, ana hesaplarım şifrelerini paylaşmadan çalışanlarına tweet atma imkanı vermek için kullanıyordu. Ayrıca kullanıcılar, bağlantılı hesapları tek bir siteden kontrol edebiliyordu.

Twitter Support hesabından yapılan paylaşımda "TeetDeck'in yeni ve geliştirilmiş bir sürümünü kullanıma sunduk" denilirken şu notlar kullanıcılarla paylaşıldı:

"Tüm kayıtlı aramalarınız, listeleriniz ve sütunlarınız yeni TweetDeck'e taşınacaktır. Uygulamayı ilk kez yüklediğinizde sütunlarınızı içe aktarmanız istenecektir. TweetDeck artık tam besteci işlevselliğini, Spaces'ı, video yerleştirmeyi, anketleri ve daha fazlasını destekliyor. TweetDeck'teki Teams işlevi geçici olarak kullanılamamaktadır ve önümüzdeki haftalarda geri yüklenecektir. 30 gün içinde kullanıcılar TweetDeck'e erişmek için Onaylanmış olmalıdır."

Haberin Devamı