Bilim - Teknoloji Uber'in aşı kampanyası artık 2'nci dozu da kapsıyor
Paylaş
Uber'in aşı kampanyası artık 2'nci dozu da kapsıyor

Uber, Türkiye'deki aşılama sürecine destek olmak amacıyla başlattığı ücretsiz yolculuk kampanyasını 2'nci doz aşılanma sürecinde de devam ettirdiğini duyurdu.

Uber, Türkiye'deki aşılama sürecine destek olmak amacıyla başlattığı ücretsiz yolculuk kampanyasını 2'nci doz aşılanma sürecinde de devam ettirdiğini duyurdu. Mayıs ayında başlatılan kampanyanın, kullanıcılardan gelen yoğun istek üzerine devam ettiği açıklandı.

Haberin Devamı

İstanbul, Ankara ve İzmir'de Kovid-19 aşısı yaptırmak için hastane randevusuna giden herkes hem birinci hem de ikinci doz için, ikişer defa olmak üzere toplam dört kez Uber Taksi'yi ücretsiz kullanabilecek. Ücretsiz yolculuk teklifi, yolculuk başına 40 TL'ye kadar geçerli olup ve UBERAŞI kodu ile kullanılabilecek.

SİSTEM NASIL ÇALIŞIYOR?

Uber uygulamasının Wallet sekmesi altındaki promosyonlar bölümüne UBERAŞI promosyon kodunu girerek kampanyadan faydalanabilirsiniz. Bu kampanya yalnızca başlangıç veya bitiş noktası özel hastaneler veya devlet hastanelerindeki aşı merkezlerinde olan yolculuklar için kullanılabiliyor. Kampanya başka indirim veya promosyon ile birleştirilemiyor. UBERAŞI kodu birinci ve ikinci doz gidiş-dönüş olmak üzere dört yolculukta kullanılabilecek ve yolculuk başına faydalanılabilecek maksimum indirim tutarı 40 TL olacak. Uber uygulamasının promosyonlar bölümüne UBERAŞI kodunu girerek kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Haberin Devamı