Bilim - Teknoloji Ucuz iPhone mu gelecek? Türkiye’ye ucuz iPhone ne zaman gelecek? 2022 ucuz iPhone fiyat listesi…
Paylaş
Ucuz iPhone mu gelecek? Türkiye’ye ucuz iPhone ne zaman gelecek? 2022 ucuz iPhone fiyat listesi…

Ucuz iPhone haberi heyecana neden oldu. Son gelen zamlarla 30 bin TL’ye kadar ulaşan fiyatlar nedeniyle iPhone satışları hiç olmadığı kadar düşmüştü. teknoloji devi Apple’ın Satış rakamlarını artırmak için Türkiye’de satışa çıkarmak üzere uygun fiyatlı telefon üreteceği belirtiliyor. Peki, Türkiye’ye ucuz iPhone ne zaman gelecek? 2022 ucuz iPhone fiyat listesi belli oldu mu? İşte detaylar…

Ucuz iPhone almak özellikle dolar kurundaki artışa birlikte gelen zamlarla artık bir hayal olmuştu. Ancak ABD’li teknoloji devi Apple, Türkiye’de satışa çıkarmak üzere ucuz iPhone için düğmeye bastı. Gelen haberlere göre eski teknolojiler, yeni telefonlarla buluşacak ve iPhone telefonlar herkesin ulaşabileceği fiyatlarla piyasaya sürülecek.

Haberin Devamı

UCUZ İPHONE MU GELECEK?

Ucuz iPhone haberi teknoloji severlerde heyecana neden oldu. Gelen son zamlarla birlikte 128 GB iPhone 13 mininin fiyatı 20.999 TL olurken, serinin en pahalı ürünü olan 1 TB iPhone 13 Pro Max’ın fiyatı 41 bin 799 TL’yi buldu.

Birçok kişi için iPhone almak artık neredeyse bir hayal haline gelirken, Apple Türkiye’de düşen satış rakamlarını yeniden yükseltebilmek için ucuz fiyatlı iPhone modeli için hazırlıklara başladığı konuşuluyor.

Üzerinde çalışılan uygun fiyatlı iPhone modelinin üretilerek Türkiye’ye gelmesi durumunda ulaşılabilir bir fiyata sahip olması bekleniyor.

TÜRKİYE’YE UCUZ İPHONE NE ZAMAN GELECEK?

Türkiye’ye ucuz iPhone’ların ne zaman geleceği konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Diğer yandan piyasadaki cihazlardan çok daha uygun bir fiyata üretilmesi beklenen iPhone modelinin A10 yonga setine sahip olacağı ifade ediliyor. Uygun fiyatlı yeni modele ilişkin detaylar henüz bir resmiyet kazanmadı. Ancak A10 yonga setinin tercih edilmesinden yola çıkılarak Apple’ın fiyatı düşürebilmek için birçok güçlü eski teknolojiyi yeni cihazda birleştireceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

2022 UCUZ İPHONE FİYAT LİSTESİ…

2022 ucuz iPhone fiyat listesinin açıklanması gibi bir durum, henüz cihazların üretimi konusunda bir netlik bulunmazken söz konusu değil. Ancak yine yne gelen haberlere göre uygun fiyatlı iPhone modellerinin 300 dolar civarında satışa çıkması bekleniyor. Fakat kurda yaşanan dalgalanmalar nedeniyle cihazın kesin fiyatının Apple tarafından açıklanmasını beklemek gerekiyor.