Bilim - Teknoloji Video oyunu Fallout'ın dizi uyarlamasında başrol belli oldu
Paylaş
Video oyunu Fallout'ın dizi uyarlamasında başrol belli oldu

Oyun dünyasının en popüler oyunlarından biri olan Fallout’ın dizi uyarlamasında başrol Walton Goggins olacak.

Amazon'da geliştirilen ‘Fallout’ dizisinin başrolünde Walton Goggins yer alacak. Temel aldığı video oyunları gibi, Fallout serisi de 1940'ların sonlarında Amerikalılar tarafından tasavvur edilen geleceğin, 2077'de bir nükleer savaşla kendi üzerine patladığı bir dünyada geçiyor. Amazon, Goggins'in dizide oynayacağı karakter hakkında herhangi bir bilgi paylaşmadı.

Haberin Devamı

Hikayede adı geçen Ghoullar, radyasyona maruz kaldıkları için korkunç şekilde şekil değiştirmiş, bunun sonucunda radyasyona ve nükleer serpintilere karşı büyük ölçüde bağışıklık kazanan insanlara deniyor.

Goggins, çok çeşitli roller oynayan, çok yönlü bir aktör olarak biliniyor. ‘Justified’ adlı hit dizide Boyd Crowder karakterini oynadığı için Emmy adaylığı aldı. Ayrıca FX dizisi “The Shield” da Det olarak rol aldı. Shane Vendrell ve FX'in kanun kaçağı motorcuları anlatan draması “Sons of Anarchy”de Venus Van Dam'ı canlandırdı.

Fallout’un prodüksiyonunun bu yıl içinde başlaması planlanıyor. Geneva Robertson-Dworet ve Graham Wagner, yönetici yapımcı ve ortak showrunner olarak görev yapıyor. Jonathan Nolan ve Lisa Joy, Amazon genel anlaşması kapsamında Kilter Films aracılığıyla yürütücü yapımcılık yapıyor ve Nolan da dizinin ilk bölümünü yönetecek.

Haberin Devamı