Bilim - Teknoloji Vodafone, Metaverse’de mağaza açtı
Paylaş
Vodafone, Metaverse’de mağaza açtı

Vodafone, metaverse’te mağaza açtığını duyurdu. Vodafone’un yeni nesil perakende anlayışına uygun olarak tasarlanan mağazada müşterilere Vodafone ürün ve hizmetlerine sanal evrende erişme kolaylığı sunuluyor. Decentraland’de açılan Vodafone Metaverse Mağaza Vodafone Grubu ülkeleri arasında da bir ilk olma özelliği taşıyor.

Vodafone, Metaverse'teki ilk mağazasını açtı. Şirketten yapılan açıklamaya göre operatör, Decentraland'de hizmete giren Vodafone Metaverse Mağaza ile Türkiye telekom sektöründe Metaverse'de mağaza açan ilk operatörlerden oldu.

Haberin Devamı

Yapılan açıklamaya göre, Metaverse Mağaza'ya gelen müşteriler, kişisel dijital asistan TOBi tarafından karşılanıyor. TOBi, müşterilere kısaca mağaza içi deneyimden bahsediyor. Mağazada Vodafone'un Red ve FreeZone markalarına ait ürün ve hizmetler için özel alanlar yer alıyor. Ayrıca, FreeZone Gaming çatısı altında oyunseverler için sunulan içeriklere de ulaşılabiliyor. Mağazanın bir diğer alanında operatörün güncel kampanyaları, satışta olan cihazlar ve farklı alanlardaki hizmetleri tanıtılıyor. Müşteriler, tüm satış işlemleri için QR kod üzerinden Yanımda uygulamasına yönlendiriliyor.