Bilim - Teknoloji Whatsapp çöktü mü, mesajlar neden iletilmiyor, tek tıkta kalıyor? Whtsapp’ta erişim sorunu 25 Ekim 2022!
Paylaş
Whatsapp çöktü mü, mesajlar neden iletilmiyor, tek tıkta kalıyor? Whtsapp’ta erişim sorunu 25 Ekim 2022!

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından olan Whatsaap’ta erişim sorunu yaşanıyor. Kullanıcıların mesajları karşı tarafa iletilemiyor ve tek tık halinde kalıyor. Yaşanan erişim probleminin ardından milyonlarca kullanıcı “Whatsapp çöktü mü?” araştırması yapıyor.

Mesajlaşma, görüntülü konuşma, ses ve görsel gönderme işlemleri için en çok tercih edilen uygulamalardan biri olan Whatsapp’ta erişim problemi yaşanıyor. Kullanıcılar, mesajlarının karşı tarafa iletilmediğini belirtirken, görüntülü arama işlemleri de gerçekleştirilemiyor. Peki Whatsapp çöktü mü? Ne zaman düzelir? İşte 25 Ekim Whatsapp erişim sorununa ilişkin detaylar…

Haberin Devamı

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? MESAJLAR NEDEN İLETİLMİYOR, TEK TIKTA KALIYOR?

Whatsapp veya bağlı olduğu şirket Meta şirketinden henüz bir açıklama gelmedi. Bununla birlikte erişim sorununun Whatsapp Web gibi diğer platformlarda da yaşandığı kaydedildi.

WHAYSAPP NE ZAMAN DÜZELECEK?

Şu an için Whatsapp erişim sorununa ilişkin bir açıklama gelmediği için ne zaman düzeleceğine dair de bir bilgi bulunmuyor.

WHATSAPP'TA ERİŞİM PROBLEMİ 25 EKİM

Sosyal medya uygulamalarında yaşanan kesintileri rapor eden downdetector isimli sitede Whatsapp erişim probleminin saat 10.00 itibariyle zirve yaptığını gösteriyor.