Bilim - Teknoloji WhatsApp fotoğraf bulanıklaştırma özelliği herkes için geliyor
Paylaş
WhatsApp fotoğraf bulanıklaştırma özelliği herkes için geliyor

WhatsApp fotoğraf bulanıklaştırma özelliği yeni medya düzenleme menüsünde yer alacak. Bu özellik WhatsApp üzerinden fotoğraf gönderirken fotoğrafın istenen bölümlerinin bulanıklaştırılabilmesine olanak tanıyacak.

WhatsApp, kullanıcıların fotoğraf gönderirken istedikleri bölümlerini bulanıklaştırabilmesine olanak tanıyan yeni bir özellik üzerinde çalışmaya başladı. Özelliğin, hala erken geliştirilme aşamasında olduğu ve deneme sürümüne gelmediği ifade edildi. WhatsApp da özelliğe ilişkin henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Haberin Devamı

WABetaInfo'dan aktardığı habere göre; yeni özelliğin kullanıma sunulmasının ardından kullanıcılar, WhatsApp'taki fotoğraf gönderme ekranının sağ üst kısmında damla şeklinde yeni bir düzenleme seçeneği görmeye başlayacak. Bu seçeneğe dokunulduğunda ekrana bir bulanıklaştırma ikonu gelecek. Kullanıcılar, bu ikonu fotoğraf üzerinde gezdirerek bulanıklaştırmak istedikleri kısımları flu hale getirebilecek.

Şirkete yakın kaynaklara göre söz konusu fotoğraf bulanıklaştırma özelliğinin yakın zaman içerisinde uygulama ekleneceği tahmin ediliyor.