Bilim - Teknoloji WhatsApp gönderilen mesajların silinme süresini değiştiriyor
Paylaş
WhatsApp gönderilen mesajların silinme süresini değiştiriyor

Mesaj silme süresinden dolayı kullanıcılardan tepki alan WhatsApp, görünüşe göre bu özelliğinde bir değişikliğe gidecek. Süreyi çok kısa tutan şirket, şimdi beklenen güncellemeyle bu isteği yerine getirecek.

WhatsApp üzerinden gönderilen bir mesaj normalde 1 saat,8 dakika ve 16 saniyede geri silinebiliyor. Fakat bu süre bazı kullanıcılar için çok can sıkıcıydı. İşte şimdi beklenen değişiklik geliyor.

Haberin Devamı

Sızdırılan ekran görüntüsüne göre WhatsApp mesaj silme süreleri, 2.5,2 gün ya da 12 saate kadar genişletilecek. Sürenin haftalık olarak artırılması ise görünüşe bakılırsa gelecek sürümlerde düşünülmüyor.

WhatsApp'ın üzerine çalıştığı yeni mesaj süreleri, bu özelliği bekleyen kullanıcıların yüzlerini güldürecektir. Zira mesaj gönderen kişi, yanlışlık olduğunu anladığında ya da vazçmek istediğinde 1 saat süre çok fazla yeterli olmuyordu. Ancak yeni güncellemelerle birlikte bu süre uzayacak. Artık 1 saat sınırlaması; 2, 2.5 gün ve 12 saat arasında artırılacak. Ancak bunun hangisi olduğu kesin olarak bilinmiyor. Çünkü özellik test aşamasında ve son kararı da WhatsApp verecek.