Bilim - Teknoloji WhatsApp, iMessage’ı geride bıraktı
Paylaş
WhatsApp, iMessage’ı geride bıraktı

Mark Zuckerberg barındırdığı güvenlik çözümleri ile WhatsApp'ın pek çok açıdan Apple'ın iMessage uygulamasını geride bıraktığını iddia ediyor.

Zukerberg paylaştığı bir gönderide WhatsApp ve iMessage uygulamalarını karşılaştırdı. WhatsApp’ın çok daha iyi bir sohbet uygulaması olduğunu belirten Zukerberg, gruplar dahil tüm sohbetlerde uçtan uca erişim, yeni sohbetlerin görünmez hale getirebilme, yedeklemelerin şifrelenmesi şeklinde özelliklerinin halen iMessage tarafında mevcut olmadığını belirtti. Görselde de güvenli sohbetlere vurgu yaptı.

Haberin Devamı

Uçtan uca şifreleme ve zengin içerik gönderimi sunan RCS standardının Apple tarafından benimsenmemesi Google’ın da eleştiri konusu olmuş durumda. Buna rağmen Apple kendi ürünlerinde ancak zamanı geldiğine inandığında değişiklikler yapıyor. Bu bakımdan eleştiri konusu özelliklerin entegrasyonu zaman alabilir.

Boston Dynamics robotlarının yeni dans videosu paylaşıldı Boston Dynamics’in ürettiği insansı robot Atlas ve robot köpek Spot’un ilgi çekici dans sosyal medyada popüler oldu.