Bilim - Teknoloji WhatsApp ve WhatsApp Web çöktü mü? WhatsApp’a hala erişim sağlanamıyor
Paylaş
WhatsApp ve WhatsApp Web çöktü mü? WhatsApp’a hala erişim sağlanamıyor

WhatsApp’ta hala bağlantı sorunu yaşanıyor. 14 Temmuz Salı akşamı popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp Web bağlantısında kopukluk hatası vermişti. Sorunun WhatsApp sunucularındaki geçici sorundan kaynaklandığı düşünülüyordu. Ancak sorunun 15 Temmuz günü de hala devam ettiği bildirildi.

WhatsApp’ta dün akşam saatlerinde bağlantı sorunu yaşandı. Saat 22:30 sonrasında, dünya genelinde binlerce kullanıcı WhatsApp çöktü raporu vererek diğer kullanıcılar ile paylaştı. WhatsApp’ta mesajlar, fotoğraf ve video gönderilemiyor. WhatsApp ve WhatsApp Web kullanıcılarının yaşadığı sorunlar üzerine WhatsApp çöktü mü sorusuyla Twitter'da da konuşulmaya başlandı. Ancak 15 Temmuz günü saat 15.00’dan itibaren yine aynı sorunun devam ettiği bildirildi. İstanbul ve çevresindeki bazı kullanıcılar hem WhatsApp hem de WhatsApp Web’e erişimde sıkıntı yaşıyor.

Haberin Devamı

Bazı kullanıcıların WhatsApp erişiminde zorlandığı mesajların gitmediği ve sıkça kopukluk yaşandığını bahsederek bu uygulamanın çalışmadığını belirtiyor.

WhatsApp mobil kod okuyucunun Web’e okutulduğunda sistemin açıldığı ancak bağlantı problemi hatası verdiği söyleniyor.

WhatsApp'tan konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak sorunun sunuculardan kaynaklandığı düşünülüyor.