Bilim - Teknoloji WhatsApp, Windows’ta artık telefonsuz da kullanılabiliyor
Paylaş
WhatsApp, Windows’ta artık telefonsuz da kullanılabiliyor

Windows için WhatsApp uygulaması artık telefonsuz da kullanılabilecek. Bir süredir betada olan WhatsApp masaüstü uygulaması tüm kullanıcılara sunuldu.

WhatsApp’ın Windows kullanıcılarına yönelik yeni masaüstü uygulaması kullanıma sunuldu. Yeniden tasarlanan WhatsApp, uygulamanın önceki sürümüne kıyasla biraz daha sade kullanıcı arayüzüyle geliyor.

Haberin Devamı

Bununla birlikte mesajların telefonunuzla bilgisayarınız arasında senkronize olması için artık telefonunuzu bağlı tutmanız gerekmiyor, telefondan internet bağlantınız kesilse dahi mesaj gönderip alabiliyorsunuz.

Çoklu cihaz özelliği de beta sürümden çıktı. Bu özellik, sohbetlerinizi uçtan uca şifrelemeyle korurken, telefonunuza ihtiyaç duymadan WhatsApp hesabınızı farklı cihazlarda (en fazla 4 cihaz) kullanmanıza imkan tanıyor. WhatsApp, şu anda yalnızca bilgisayarları hesabınıza bağlamanıza izin veriyor ancak tabletler için de çoklu cihaz desteği eklenecek.

WhatsApp’ın kısa süre sonra Mac kullanıcıları için de uygulamayı güncelleyeceği söyleniyor. WhatsApp, geçen ay geliştiricilerin iOS uygulamalarını kolayca macOS’e taşımasını sağlayan Catalyst teknoloji üzerine kurulu yeni Mac uygulamasının ilk herkese açık betasını yayınladı.

Haberin Devamı
İnsansı robot Ameca daha fazla yetenek kazandı Engineered Arts'ın insansı robotu Ameca, daha gerçekçi yüz ifadeleri için 12 yeni yüz ifadesi ile geliştirildi.