Bilim - Teknoloji Windows 11 güncellemesi yeni sorunlarla geldi
Paylaş
Windows 11 güncellemesi yeni sorunlarla geldi

Microsoft, Windows 11 için kısa süre önce büyük bir güncelleme sundu. Ancak Windows 11 (22H2) güncellemesi, beraberinde pek çok sorunu da getirdi.

22H2 yapı numaralı Windows 11 güncellemesi yeni bir sorunla gündeme geldi. Bazı kullanıcılar, oyunlarda beklenen performansın çok daha az olması nedeniyle forumlara akın etti.

Haberin Devamı

Güncellemeyi yükledikten sonra meydana gelen performans sorunu, oyunlarda da yansımasını gösterdi. Bu konuya ilgili açıklamada bulunan Microsoft, ''Bazı oyun ve uygulamalar, tüketici tarafından kullanılması amaçlanmayan GPU performans hata ayıklama özelliğinin yanlışlıkla etkinleştirilmesinden kaynaklanıyor'' dedi.

Microsoft, hataya karşı savunmasız olabildiğini düşündüğü bilgisayarlar için 22H2 güncellemesini durdurdu. Ancak güncellemeyi yüklediyseniz ve sorunu yaşayan kişiler arasındaysanız, etkilenen program ve oyunları yeni sürüme güncellemeniz gerekiyor. Konuyla ilgili çalışmalar yapan Microsoft, sorun net bir çözüme kavuştuğunda düzeltme yaması yayınlayacağını bildirdi.