Bilim - Teknoloji World of Warcraft ücretsiz oldu
Paylaş
World of Warcraft ücretsiz oldu

Milyonlarca kişi için yaşam tarzı olan World of Warcraft'ı artık ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. İşte Blizzard'ın yeni deneme sürümü sistemi ve sundukları...

Şimdiden tarih kitaplarındaki yerini alan World of Warcraft, daha fazla kullanıcıya hitap etmek için yeni deneme sürümü sistemine geçti. Milyonlarca insanın saatlerce oynadığı bu özel yapımı artık herkes belirli bir level'e kadar oynayabilecek.

Haberin Devamı

Normalde 85 level'a kadar karakter geliştirmeye izin veren oyun bu özel deneme sürümünde sınırı 20'de tutmuş. 20 level'a kadar istedikleri karakteri geliştirebilecek olan oyuncular bundan sonrası için oyunun tam sürümünü almaya yönlendirilecek.

World of Warcraft Tamamen mi Ücretsiz Olacak?

Daha önce Blizzard oyunculara 1 aylık ya da 15 günlük deneme sürümleri hediye ediyordu. Artık kullanıcılar 20 level olana kadar istedikleri kadar Azeroth dünyasında dolaşabilecek. Blizzard'ın bu yeni taktiği gelişen ücretsiz Kore online oyun pazarına karşı bir önlem olarak görülüyor. Ünlü oyun firmasının da WoW için free 2 play (ücretsiz oyna) yöntemini seçmesi bekleniyor.

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı