Bilim - Teknoloji Xiaomi, otonom aracının test görüntülerini paylaştı
Paylaş
Xiaomi, otonom aracının test görüntülerini paylaştı

CEO Lei jun, şirketin perşembe günü düzenlenen etkinliğinde yaptığı açıklamada, EV işine girme planlarının ortasında, Xiaomi'nin Çin'de otonom sürüş yeteneklerini test eden 140 aracı olduğunu söyledi.

Lei Jun'un Twitter'daki paylaşımında, bir de videoya yer verildi. Bu video, Xiaomi'nin elektrikli otomobilinin otonom sürüş sisteminin neler sunduğunu gözler önüne seriyordu. "Test aracımız, çeşitli koşullarda güvenli ve sorunsuz bir sürüş deneyimi elde etti. En sevdiğim demolardan bazıları için aşağıdaki videoyu izleyin!" diyen Lei Jun, memnuniyetini bu şekilde dile getirmiş oldu.

Haberin Devamı

https://twitter.com/leijun/status/1557719348147458056

Lei Jun bunun devamında konu hakkında "Xiaomi 500 gün önce EV sektörüne girdi. Otonom sürüş için 500'den fazla çalışan topladı, ilk Ar-Ge aşamasında 3,3 milyar yuan yatırım (yaklaşık 500 milyon dolar) yapmayı planladı ve kendini tam yığın algoritmalar geliştirmeye adadı. 2024 yılında sektör lideri olmayı hedefliyoruz" dedi.

Redmi Note 11 ailesi hızlı şarj konusunda sınırları zorluyor Bu videoda konumuz hızlı şarj teknolojileri. Xiaomi’nin büyük ilgi gören Redmi Note 11 serisinin de en çarpıcı özelliği hızlı şarj. Peki uygun fiyata sağlam özellikler sunan Redmi Note 11 ailesi özellikle hızlı şarj konusunda ne kadar iddialı?