Türkiye (Son Dakika) Bir an olsun yavru kediyi elinden bırakmadı

Bir an olsun yavru kediyi elinden bırakmadı

Paylaş
Bir an olsun yavru kediyi elinden bırakmadı

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde, otomobilin hafif ticari araçla çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında biri çocuk 6 kişi yaralandı

Kazada yaralanan Esin Uran adlı hayvansever yolda bulup sahiplendiği kedi yavrusunu ambulansa alınırken bile bir an olsun kucağından bırakmadı.
Bursa’da oturan hayvansever Esin Uran, arkadaşı Gamze Çakmak ile evinde beslediği köpeği sahiplendirmek için 16 L 8867 plakalı otomobiliyle İnegöl’ün Hocaköy Mahallesi’ne geldi. Köpeği teslim eden Esin Uran, arkadaşı ile birlikte Bursa’ya dönmek üzere yola çıktı. Yolda gördüğü sahipsiz bir yavru kediyi aracına alan Uran'ın yönetimindeki otomobil, Ahmet Türkel çevre yoluna çıktığı sırada, anayoldan gelen Ertuğrul Şen’in kullandığı 16 AK 504 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı.

Kaza sonucu otomobil sürücüsü Esin Uran ile arkadaşı Gamze Çakmak ve hafif ticari araçta bulunan Sevim Uçaravcı, Mukaddes Şen, İbrahim Şen ve 5 yaşındaki Damlanaz Şen yaralandı.



BİR AN OLSUN KEDİSİNİ BIRAKMADI

Kazada yaralanan biri çocuk 6 yaralı için olay yerine 112 Acil Servis ambulansları sevk edildi. Yaralılardan Esin Uran, 10 dakika önce yolda bulup sahiplendiği yavru kedisini de kucağına aldı. Sedyeye konulup ambulansa alınan Uran, kucağındaki yavru kedi ile birlikte devlet hastanesine sevk edildi. Acil servise getirilen Esin Uran, tedavi sürecinde de kediyi kucağından bir an olsun bırakmadı. Uran'ın evinde 20 kedi ve 10 köpek beslediği öğrenildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyiye gittiği kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)

Haberin Devamı