Spor Bir garip stat hikayesi!

Bir garip stat hikayesi!

Paylaş
Bir garip stat hikayesi!

Taraftarların hükümeti protesto edeceğini düşünen Beşiktaş yönetimi, ilk 3 iç saha maçını Olimpiyat'ta oynamaya karar verdi

Beşiktaş’ın stat sorunu bir türlü çözüme kavuşamadı. Kasımpaşa yönetimiyle anlaşmaya varan Siyah-Beyazlılar, buna karşın kararı yeniden gözden geçirecek.

Yapılan sözleşmede hükümet aleyhine protesto yapıldığı takdirde tek taraflı feshetme hükmünün bulunması nedeniyle yönetim, Trabzonspor maçının ardından Gaziantepspor karşılaşmasını da Olimpiyat Stadı’nda oynama kararı aldı. İlk 3 iç saha maçının 2’sinin derbi olması da bu kararda etkili.

Trabzonspor mücadelesiyle sezonu açacak olan Kara Kartal, 3. haftada Gaziantepspor, 5. haftada da Galatasaray’ı konuk edecek. Yöneticiler, bu zorlu karşılaşmaların ardından stat konusunu tekrar masaya yatıracak.

RİZE MAÇI BELİRSİZ

Galatasaray karşılaşmasının ardından üst üste 2 hafta dış sahada boy gösterecek olan Siyah-Beyazlılar, 8. haftada ise Rizespor’u ağırlayacak. Yönetim, taraftarların hükümeti protesto edeceğini düşünerek Kasımpaşa Stadı’nı şimdilik askıya aldı. Rizespor maçının Olimpiyat’ta mı, yoksa Kasımpaşa Stadı’nda mı oynanacağı şu an için karara bağlanmadı.

FANATİK

Haberin Devamı