Magazin Bir Litre Gözyaşı 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Cihan doktorun odasında!

Bir Litre Gözyaşı 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Cihan doktorun odasında!

Paylaş
Bir Litre Gözyaşı 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Cihan doktorun odasında!

Bir Litre Gözyaşı 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Litre Gözyaşı yeni bölümde Cihan'ın doktoru, Figen'e gerçekleri açıklamasını söylerken Figen sert bir tepki veriyor. Hareketlerini kontrol edemeyen Cihan'sa doktora giderek hastalığını soruyor odadan çıktığında ise gözü yaşlı bir şekilde 'Anne' diyor.

Kanal D'nin ilk bölümüyle gündeme oturan dizisi Bir Litre Gözyaşı'nın 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Litre Gözyaşı yeni bölümde Cihan'ın doktoru eğer genç kızın hastalığını sorması durumunda gerçekleri açıklayacağını söylüyor. Figen buna şiddetle karşı çıkıyor. Fakat, hareketlerini kontrol etmekte zorlanan Cihan, bir gariplik olduğunu hissederek doktorun yanına gidiyor. Bunu duyan Figen ivedilikle hastaneye gidip duruma engel olmak istiyor ama iş işten geçiyor. Cihan gözü yaşlı bir şekilde odadan çıkıyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cihan, büyük bir heyecanla üniversiteye hazırlanmaktadır. Hayal ettiği gibi üniversiteyi kazandığında başka bir heyecanın da içinde bulur kendini: “Aşk”. Yaşamaya yeni başladığını hisseden Cihan, aslında tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştır ve bunu ilk öğrenen annesi Figen olur. Figen, kızının ömrü yettiğince onun hayatını benzersiz ve kızının hak ettiği gibi geçirebilmesi için çetin bir mücadeleye girişir.