Magazin Bir Litre Gözyaşı 2. son bölümde neler yaşandı? 3. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Litre Gözyaşı 2. son bölümde neler yaşandı? 3. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Paylaş
Bir Litre Gözyaşı 2. son bölümde neler yaşandı? 3. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Litre Gözyaşı 2. bölüm dün akşam Kanal D ekranlarında yayınlandı. Bir Litre Gözyaşı son bölümde Ali ile güzel bir birliktelik yaşayan Cihan'ın ayakları yerden kesilirken Muzaffer kızı için endişe duydu. Figen ise kızının hastalığını öğrenmemesi için elinden geleni yapmaya çalıştı.

Bir Litre Gözyaşı 2. bölüm dün akşam Kanal D'de izleyicisiyle buluştu. Son bölümde Muzaffer ile Ali ilk kez karşı karşıya geldi. Muzeffer kızı Cihan'la Ali'nin aralarında bir şey olduğunu sezerken Figen her şeyi anlattı. Kızının üzülmesinden endişe duyan Muzaffer, korkuya kapıldı.

Haberin Devamı

Cihan'ın doktoru eğer genç kızın hastalığını sorması durumunda gerçekleri açıklayacağını söyledi. Figen buna şiddetle karşı çıktı. Fakat, hareketlerini kontrol etmekte zorlanan Cihan, bir gariplik olduğunu hissederek doktorun yanına gitti. Bunu duyan Figen ivedilikle hastaneye gidip duruma engel olmak istedi ama iş işten geçti. Cihan gözü yaşlı bir şekilde odadan çıktı.

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BİR LİTRE GÖZYAŞI 3. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Son sahnede Cihan'ın hastalığını öğrenip öğrenmediği merak edilirken Bir Litre Gözyaşı'nın 3. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Yeni bölümde neler olacağı ise fragmanda belli olacak.