Bilim - Teknoloji Bir sonraki Resident Evil’ın çok farklı bir oyun olacağı söyleniyor
Paylaş
Bir sonraki Resident Evil’ın çok farklı bir oyun olacağı söyleniyor

Resident Evil'ın bir sonraki oyunundan ilk bilgiler gelmeye başladı. İddialara göre yeni Resident Evil oyunu, serinin geri kalanından farklı bir deneyim sunacak.

Capcom ile ilgili sızıntılarıyla bilinen Dusk Golem, bir sonraki Resident Evil oyununun seride şimdiye kadarki en büyük değişim olacağını ve ortaya çıktığı zaman birçok insanın bu konuda sinirleneceğini belirtti. Bununla birlikte Golem ayrıca dahili testlerin "yüksek kaliteli" olduğunu gösterdiğinden bahsediyor.

Haberin Devamı

Muhtemelen bunların ne anlama geldiğini kısa süre sonra öğreneceğiz. Bu bir sonraki Resident Evil'in 2016 sonundan beri geliştirilmekte olduğu ve 2021'de geleceği iddia ediliyor. Ayrıca Golem, Capcom'un açıklamasının "gerçekten yakında" olacağını söylüyor.

Ocak ayında paylaşılan başka bir sızıntı, yeni Resident Evil'in birinci şahıs türünde olacağını, kurt adamları içeren bir düşman türü içerdiğini ve Resident Evil 8 olarak adlandırılamayacağını öne sürüyordu. Yeni oyunun da temel olarak hayatta kalma ve korku temasında geçeceği söylenebilir.