Magazin Bir Zamanlar Çukurova 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Demir toprak altında kaldı!

Bir Zamanlar Çukurova 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Demir toprak altında kaldı!

Paylaş
Bir Zamanlar Çukurova 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Demir toprak altında kaldı!

Bir Zamanlar Çukurova 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Yılmaz, Züleyha'ya resti çekerken Ala ile daha da yakınlaşıyor. Öte yandan eşini kurtarmaya çalışan Demir toprak altında kalıyor.

Perşembe günleri yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova'nın 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Fekeli her ne kadar Yılmaz'ı zapt etmeye çalışsa da Yılmaz'ın durmaya hiç niyeti yok. Yılmaz ilk önce Zülayha'yı siliyor ve Ala ile yakınlaşıyor. Züleyha büyük bir acı çekiyor.

Haberin Devamı

Öte yandan beklenmedik bir gelişme yaşanıyor. Toprak kayıyor ve Züleyha ile Demir'in hayatı tehlikeye giriyor. Demir karısını kurtarmak için hamle yaparken toprak altında kalıyor. Şimdi, Demir'in hayati durumu merak ediliyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukurova'da uykular kaçıyor! Hünkar ile Fekeli, olaylı gecenin ardından, yıllar sonra ilk defa karşılıklı konuşacak. Hakikate ve adalete bir kez olsun sırtını dönmeyen Fekeli, söyledikleri ve söylemedikleri ile Hünkar'ı soru işaretlerine boğacak. Devlet hastanesine yeni atanan Müjgan Doktor, Çukurova'da esen rüzgarların yönünü değiştirecek! Alzheimer hastalığı sebebiyle neredeyse tüm geçmişini unutan Haminne'nin zihninde çakan şimşekler ne diyecek? Sanayi Odası Başkanlığı'nı Demir'e kaptıran Yılmaz'ın yeni planları yenilgiyi zafere dönüştürebilecek mi?

Haberin Devamı