Magazin Bir Zamanlar Çukurova 57. bölüm fragmanı! Bir Zamanlar Çukurova yeni fragman

Bir Zamanlar Çukurova 57. bölüm fragmanı! Bir Zamanlar Çukurova yeni fragman

Paylaş
Bir Zamanlar Çukurova 57. bölüm fragmanı! Bir Zamanlar Çukurova yeni fragman

Bir Zamanlar Çukurova 56. bölümde Çukurova'da dolanan dedikodular ayyuka çıkınca, Jülide de Ercüment dosyasını yeniden incelemeye alıyor. Ercüment'in ölümünün araştırılması ile tetiklenen olaylar, ezeli düşmanları mecburen yine buluşturuyor. Bir Zamanlar Çukurova 57. yeni bölüm fragmanı da son bölümün bitmesi üzerine aratılmaya başladı. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özetiyle ilgili detaylar haberimizde. Bir Zamanlar Çukurova 57. bölüm fragmanı yayınlandı.

Biz Zamanlar Çukurova 56. bölümde neler olacak?

Haberin Devamı

Yılmaz'ın telefon konuşmasını duyup, takip eden Müjgan, aradığı delile kavuşuyor! Tüm şüphelerinin kendi kuruntusu olduğunu söyleyenlere karşı gördüklerini videoya kaydediyor.

Çukurova'da dolanan dedikodular ayyuka çıkınca, Jülide de Ercüment dosyasını yeniden incelemeye alıyor. Jülide bu işin peşini bırakmamakta kararlı olduğunu söyleyince Dr. Sabahattin daha fazla kurcalamamasını bile rica edecektir.

Savcı'nın çalışmaları ve Müjgan'ın yarattığı gerginliklerin arasında Konak bir de misafir ağırlıyor bu hafta! Yamanlar'ın hasretle karşıladığı konukları, pek çok konuya aydınlık getirecektir.

Komşu konaktan da merakla izlenen misafir, heyecanla da karşılanır. Ancak heyecanın sebebi mutluluk ve şaşkınlıktan çok, bilinmezliktendir.

Haberin Devamı

Son kez bir araya gelişlerinde adeta aralarındaki savaş daha da alevlenen iki aile, yeniden bir araya gelmek zorunda kalıyor. Ercüment'in ölümünün araştırılması ile tetiklenen olaylar, ezeli düşmanları mecburen yine buluşturur.

Ancak başta Hünkar ve Fekeli'nin zorladığı mecburi ateşkes, hiç beklemedikleri bir yerden bozulmaya hazırdır. Müjgan elinde ihanetin görüntüleri ile dururken, Züleyha'ya gidip artık ikisinin arasındaki savaşın başladığını ilan edecektir.

Biz Zamanlar Çukurova 56. bölüm

Biz Zamanlar Çukurova konusu

Birbirlerine aşklarından gözleri kamaşan gençlerin hayatı, çok sıradan bir gecede karanlık bir kabusa döner. Kabus onları önce İstanbul'dan uzaklara, sonra Yaman Çiftliği'ne savurur. Kocasından kalan toprakları bir atmaca gibi koruyan Hünkar ile mutsuz bir evliliğin enkazını toplayan oğlu Demir'in da hayatını bambaşka bir yola savuracak olan karşılaşmanın müsebbibi ise çiftliğin Kahyası Gaffur olacaktır.

Dizinin ilk bölümünde Yılmaz ve Züleyha, Yaman Çiftliği'nde işe başlar. Ancak Çiftlik sakinleri ile tanışırken Züleyha'nın söylediği bir yalan, hepsinin hayatını kökünden değiştirecektir. İstanbul'da başlayıp, kara bir tren ile Adana'ya ulaşan ilk bölüm, yıllar önceki Türkiye'nin renkleri ve müzikleri ile heyecan dolu bir hikayenin kapısını aralayacak!

Bir Zamanlar Çukurova 57. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova 57. bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimizde olacak.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 57. bölüm fragmanı