Magazin Bir Zamanlar Çukurova 6. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde Kerem Alışık sürprizi

Bir Zamanlar Çukurova 6. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde Kerem Alışık sürprizi

Paylaş
Bir Zamanlar Çukurova 6. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde Kerem Alışık sürprizi

Bir Zamanlar Çukurova 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde Yılmaz'ın öldüğünü zanneden Züleyha, sevdiği adam için dua ederken aftan yararlanan Yılmaz cezaevinden çıkıp Demir'den intikam almak istiyor. Bu arada diziye usta oyuncu Kerem Alışık dahil oluyor ve Yılmaz'a akıl hocalığı yapıyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölümü geçen perşembe ekrana geldi. Dün ise dizinin 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde Züleyha, deliler gibi aşık olduğu Yılmaz'ın öldüğünü zannediyor. Onun için Allah'a dua ederken Demir bir anda arkada beliriyor. Bu arada genel af çıkıyor ve Yılmaz cezaevinden çıkıyor. Yılmaz'ın ilk hedefi ise sevdiği kadının baskıyla evlendiği Demir! Yılmaz intikam için yanıp tutuşurken ona akıl hocalığı yapan birisi çıkıyor. Bu isim usta oyuncu Kerem Alışık... Ünlü oyuncunun dizide hangi role hayat vereceği henüz bilinmezken Çukurova'da dengeleri değiştireceğe benziyor. Öte yandan Züleyha talihsiz bir olay yaşıyor ve merdivenlerden yuvarlanıyor. Bebeğe zarar gelip gelmediği ise büyük merak konusu...

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Züleyha'ya rüya gibi bir hayat bahşettiğini düşünerek karşısında mutlu bir kadın görmek isteyen Demir, onun buğulu gözlerini gördükçe çılgına dönecek! Aklı fikri Yılmaz'da olan Züleyha, bulduğu ilk fırsatta çiftliği terk ediyor. Züleyha'nın konakta yokluğunu fark eden Demir ise adeta ateş püskürüyor! Artık sabrını koruyamayan Demir'in, Züleyha'ya el kaldıracak kadar gözü dönecek ve Züleyha'nın kaçışı, Demir'in hiç bilinmeyen yönlerini ortaya çıkartacak.

Hünkar, bu yaşananlardan çok tedirgin. İçine düştüğü durumdan hem korkuyor hem de endişeleniyor. Bir sonraki adımını nasıl atacak?

Hem Züleyha'sına kavuşmak, hem de Demir ve Hünkar'dan hesap sormak için hapisten kaçan Yılmaz gördüğü manzara karşısında ne yapacak? Züleyha için elini yeniden kana bulayacak mı?

Haberin Devamı