Magazin Bir Zamanlar Çukurova son bölümde Yılmaz ve Hünkar vuruldu! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde Yılmaz ve Hünkar vuruldu! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Paylaş
Bir Zamanlar Çukurova son bölümde Yılmaz ve Hünkar vuruldu! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 10. bölüm dün akşam ekrana geldi. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde Yılmaz ve Hünkar vuruldu. Şimdi seyirci ikilinin akıbetini merak ediyor

Perşembe günleri yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 10. bölümü dün akşam ekrana geldi. Dizinin son bölümünün son sahnesinde nefes kesen anlar yaşandı. Yılmaz ve Demir surlarda buluştu. İkili birbirlerine silah doğrulturken Yılmaz ani bir hamleyle Demir'i ekarte etti. Tam onu vuracakken Fekeli'nin sözleri aklına geldi. Yılmaz tam yoluna gidiyordu ki Demir düşmanını arkadan vurmak için hamle yaptı. Bu sırada Hünkar Demir'i durdurmak isterken Yılmaz'ın kurşunuyla vuruldu. Demir de Yılmaz'ı omzundan vurdu. Şimdi yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor.

Haberin Devamı

Yeni bölüm fragmanı yayınlandığında aşağıdaki linke tıklayınız.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 11. BÖLÜM FRAGMANI

YÜZLEŞME ZAMANI

Bir Zamanlar Çukurova'da artık yüzleşme zamanı! Demir, ezeli rakibi Yılmaz'ı hayatından çıkarmaya çalıştıkça adını daha çok duymaya başlıyor. Çukurova'nın yeni 'bey'i olarak boy gösteren Yılmaz'ın ise tek amacı intikam! Gerçekler açığa çıkıyor! Züleyha, öldü sandığı Yılmaz'ı kanlı canlı karşısında görünce herkesi şok edecek bir karar verecek! Bu gelişme ise herkesin hayatını yakından etkileyecek. "Uhuletle ve suhuletle" ilerlemekten yana olan Fekeli, gözü dönen Yılmaz'ın yanlış bir şey yapmasından endişeleniyor. Hünkar'ın yeni planı ne? Oğlunun iyiliği için kurduğu tezgâhın, hayatlarını tehdit etmeye başladığını gören Hünkar, Yılmaz'ı tutamayacaklarının farkında! Demir'in ve soyadlarının zarar görmesinden korkup yeni planlarla harekete geçiyor!

Haberin Devamı