Türkiye (Son Dakika) Biri çarptı, diğeri üzerinden geçti

Biri çarptı, diğeri üzerinden geçti

Paylaş
Biri çarptı, diğeri üzerinden geçti

Diyarbakır'da yarış yaparken üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Öznur Gök'e çarparak ölümüne neden olan araç MOBESE kameralarından saptandı. Olayla ilgili iki sürücü tutuklandı

Üniversiteli Öznur Gök’e, yarış yaptıkları ileri sürülen araçtan biri çarptı. Yere düşen Gök’ün üzerinden diğer araç da geçti.

Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi olan Kahramanmaraşlı Öznur Gök’ün ölümüne neden olan sürücülerin yakalanması için polis çalışma başlattı. Diyarbakır’da sayısı 326’yı bulan MOBESE kamerasından 88’i ve çevre işyeri ile sitelerden de 43 olmak üzere toplam 131 farklı kamera görüntüsünü izlendi.

Bu görüntülerden hareket eden polis, kazadan 3 gün sonra Öznur Gök’e ilk çarpan aracın beyaz renkli Renault marka aracı bir sitenin otoparkında buldu. Bu aracın sürücüsü gözaltına alındı. Bu kişinin verdiği bilgilerden diğer araç da bulundu ve sürücüsü gözaltına alındı.

Kimlikleri açıklanmayan iki sürücü sorgularından sonra sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Emniyetteki soruşturmaları tamamlanan ve isimleri açıklanmayan iki araç sürücüsü, ölümlü trafik kazasına sebebiyet vermek suçundan tutuklandı.

Mehmet TÜRK/DİYARBAKIR, (DHA)

Haberin Devamı