Magazin 'Bitse de kurtulsam'

'Bitse de kurtulsam'

Paylaş
'Bitse de kurtulsam'

Beş ay önce el konulan ehliyetiyle direksiyon başında görüntülenen oyuncu Halil Ergün, "İstanbul'un yarısı ehliyetsiz araba kullanıyor. Yaprak Dökümü yüzünden bunlar başıma geliyor, bitsin de kurtulayım" dedi

İşte Ergün'ün Vatan gazetesine yaptığı çarpıcı açıklamalar:

Haberin Devamı

- "Gazeteciler benden özür dilemeli. Polise ihbar edip ehliyetimi 2 yıllığına aldırdılar. 70’ine merdiven dayamış bir adama bu yapılır mı? O gün yanımda bahçıvanım vardı. O aynı zamanda şoförlüğümü de yapıyor. Bir yanımda yeğenim vardı. Gazeteciler yanıma gelip ‘Sizin ehliyetiniz yok nasıl araba kullanıyorsunuz’ dediler. Onlara yeğenimin ehliyetini gösterdim. Arabayı da kullanmıyordum."

-"Allah aşkına Halil Ergün’ün ehliyetsiz araba kullanması haber mi? İstanbul’un yarısı ehliyetsiz araba kullanıyor. Bana yapılan hiç adil değil. Niye beni bu kadar gündeme getirmek istiyorlar. Yaprak Dökümü yüzden sürekli üstüme geliyorlar, bitsin de ben de kurtulayım."

- "Çok üzülüyorum bir gün beni kalpten götürecekler. Beni içkici yaptılar. Hiçbir zaman içkici ve alkolik olmadım. Evimde bira bile yoktur. Çiçek Bar’a giderdim oraya bile gidemiyorum. Lanet olsun diyorum artık. Mazbut yaşayan, beklentisi olmayan, bir ayağımız çukurda. Beni çok kırıyorlar."

Haberin Devamı