Bilim - Teknoloji BlackBerry için Angry Birds geliyor
Paylaş
BlackBerry için Angry Birds geliyor

Mobil dünyanın yaşayan efsanesi Angry Birds, Android, iOS ve Symbian'ın ardından şimdi farklı bir mobil işletim sistemine daha adım atmaya hazırlanıyor

Rovio'ya haklı bir ün ve ciddi oranda nakit akışı sağlayan sinirli kuşların hedefinde yeni bir işletim sistemi var. RIO sürümüyle hem beyaz perdede hem de mobil uygulama mağazalarında yoğun ilgi gören Angry Birds, milyonları aşan indirilme rakamıyla aşılması hayli güç bir rekora da imza atmış oldu.

Haberin Devamı

Sinirli kuşların yeni rekorlar için hedefindeki yeni isim BlackBerry oldu. RIM'in duyurduğu habere göre AngryBirds'ün BlackBerry tableti için özel bir sürümü yayınlanacak. Yalnızca PlayBook'ta çalışacak olan bu sürüm, Android için geliştirilen versiyondan port edilmiş olmayacak, aksine özel olarak hazırlanacak.

Oyunun ne zaman yayınlanacağına dair verilmiş kesin bir tarih henüz yok ancak yayınlandığında BlackBerry AppWorld üzerinden indirilebilir olacak. Halihazırda AppWorld üzerinde PlayBook için optimize edilmiş 3000'in üzerinde mobil yazılım mevcut.

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.