Gündem Bodrum’da uyuşturucu operasyonu

Bodrum’da uyuşturucu operasyonu

Paylaş
Bodrum’da uyuşturucu operasyonu

Aydın’dan Bodrum'a uyuşturucu getirirken 3 şahıs yakayı ele verdi. Gözaltına alınan 6 kişiden 1’i çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı

Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri yaptıkları istihbarat çalışmasında E.T., A.T. ve M.B. isimli şüphelilerin Bodrum’a uyuşturucu getireceklerini öğrendi.

Haberin Devamı

Teknik takibe alınan 3 kişi izlenmeye başlandı. Bodrum girişinde operasyon için düğmeye basan ekipler Aydın’dan gelen 3 kişiyi Torba uygulama noktasında durdurdu. Otomobilde arama yapan Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri 9 parça halinde satışa hazır metamfetamin maddesi ve bonzai ele geçirdi.

APART OTELE BASKIN DÜZENLENDİ

Soruşturmayı derinleştiren ekipler, bir apart otele de baskın düzenledi. 3 şüphelinin irtibatlı olduğu C.T., U.Ş. ve O.R.D. isimli şahsılar da gözaltına aldı. Operasyon sonucunda 1 adet hassas terazi, esrar, ecstasy hap ve 3 adet esrar içmekte kullanılan düzenek ele geçirildi.

Adliyeye sevk edilen 6 şüphelinde E.T. tutuklandı. A.T., M.B., C.T., U.Ş. ve O.R.D. isimli şahıslar ise adli kontrollü serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

MUĞLA (İHA)